Home » Мнения » Забележете кога Гешев започна да се прави на „мачо“ и тръгна да проверява КЕВР

Забележете кога Гешев започна да се прави на „мачо“ и тръгна да проверява КЕВР

Забележете кога Гешев тръгна да проверява КЕВР и изобщо да се право на „мачо“ – в момента, в който регулаторът извади на показ незаконосъобразността на инвестициите на Булгартрансгаз в Турски поток, което дори закъсня да направи. Но понеже няма как да се намеси по темата, без да се осветят зависимостите на прокуратурата с най-големия корупционен проект у нас, решиха да репресират регулатора на тема цени, но само на тока /където са около 5 процента/, но не и на природния газ /където са над 10 процента/!?!

Палачьовци, регулаторът отдавна изстисква всичко възможно, и пуска само минимално допустимите равнища на ръст на цените, особено на електроенергията, защото касае масово хората. И всичко е за сметка на капитала на енергийните дружества. Няма как цените на емисиите да скочат от 20 на 58 евро/тон и повече от 70 процента от цената на електрическата енергия да са емисии, и регулаторът да може да направи нещо. Няма пазар, няма търсене, предлагане и битка за клиенти. Остана само администрация, регулация, и закони на климатичния преход – кой може и трябва да оцелее.

Сега копоите на Гешев ще притиснат ръководството на регулатора с проверки /както направиха с УС на БНБ преди фалита на КТБ/, даване на документи и т.н., за да не допуснат да си свърши работата и продължи разкритията по Турски поток /там предстои и сертифициране, което няма как да стане от националния регулатор/, разследване на скандалните тарифни политики на Булгартрансгаз които фаворизират Газекспорт и карат конкурентите му да плащат за Турски поток, и далаверите на Булгаргаз с азерския газ.

Всъщност прокурорът Гешев може да направи нещо, в социалната област, да се изнесе от дома в Бояна, на който няма право и дари спестеното и заплатите на върхушката сред прокурорите за социални енергийни помощи.

Илиян Василев/ фейсбук

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената