in

За правителството на Николов днес стана ясно. Той иска да се вози в премиерският мерцедес

2021 08 03 22.55.03

За правителството на Льольо Николов днес стана ясно. Той иска да се вози в премиерският мерцедес, а Петър Илиев, масонът и човек на Пеевски и Доган, да премиерства. Тоест стана явна поредната лъжа, че бил определен преди 2 седмици.

Измамникът Слави става всеки ден ясен за все повече хора. За ДБ, мисля, че е ясно, че допрат ли са до тази мръсотия, поемат към канавката и като гледам поведението им до сега, не мисля, че ще направят грешен ход. Детайлите кога и как ще процедират, те ще решават в реално време, аз говоря за крайното решение. Ако и изправи се ги последват, ще се качат на печелившият в бъдеще влак, ако не жалко за тях.

От тук нататък БСП + ИТН имат 101 гласа. Ако БСП им се ходи в канавката нека се качат на мръсния влак. Техен проблем. Но дори и изправи се да предадат четата пак не стигат до 121. Ако ГЕРБ не сменят позицията си Славчо ще трябва да избира, или да се качва на влака с ДПС или да върне мандата.

Europeen Dialogue/фейсбук

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

aa80749da slujeben kabinet qnev bgnes

Служебният кабинет ще освободи директора на агенцията за одит на средствата от еврофондове

20180417 EP 069531E SBO 154 RESIZED L 800x450 1

Николай Бареков: При нови избори: Глупаците гласували досега за Славчо още не са разбрали какви ги върши, но и много нови глупци не останаха, за да вдигне драстично резултат ИТН.