in ,

Иван Бакалов: Имаше явление на светиня му Борисов от нова джипка по нова неоткрита магистрала

Вчера имаше явление на светиня му Борисов от нова джипка по нова неоткрита магистрала – пускат го навсякъде може би като бивш началник на България, абе като Борисов.
Видяха се две неща – заприличва все повече на карикатурите си от Чавдар Николов (и на Комарницки, ама Чавдар някак по-напомпан го рисува отдавна и Борисов вече се доближава плътно до този образ).


По-важното е, че вчера блесна с целия си образ – образец за брутална демагогия, лъжи и нападки – език, който той въведе трайно в политиката. Може да се чуе от много други политици, вкл. от някои представители на протестните партии. Най-голямата щета от управлението на Борисов е точно тази. Безобразна подлост и перманентни обвинения. Това стана стил и метод в политиката, който ще продължава години наред след като Борисов остане в миналото. Той събуди и даде нова сила на байганьовщината. Издигна я на власт и на пиедестал, пример за следване. Преди него чак такава простащина и наглост в политиката нямаше.


Разбира се телевизиите продължават да му излъчват селфитата. Те още го обслужват. А от МВР сигурно продължават да му носят и сводката всяка вечер.


ПП – И този ще става все по-силен на фона на парламент, неспособен да състави правителство, и който в последните си дни се занимава със закона за НСО за охраната на Борисов и Гешев. Това на Борисов му дойде прекрасно, за шут от воле – той организирал „най-добрите в света“ акции на МВР, а го оставили без охрана…

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

2021 09 01 15.50.10

Прокуратурата ще поиска постоянен арест на мъжа, заплашил да убие Ива Митева

zx860y484 2870687

Марешки посочи каква трябва да бъде минималната пенсия