in

Иван Бакалов: Тепърва ще се разбира каква щета е Борисов

Тепърва ще се разбира каква щета е Борисов. Дори да изчезне, неговите като Даниел Митов, Томислав Дончев и др. повтарят като папагали бруталната му демагогия.

Борисовите спекулации ще кънтят години наред на нов глас. Той изведе лъжата и демагогията на недостижими висоти, издигна ги като основен принцип в политиката.


Всяко негово изказване с тон на фатмак пред ротата – “Диктаторът Радев”, “Всичко поскъпна стотици проценти, това им е промяната” и т. н. – всичко това си има адресати, наивници, които ще повярват и партийни партизани, които ще го повтарят. Ще изкарат всяко следващо правителство виновник за световната криза и инфлация.

Иван Бакалов, фейсбук

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg е част от медийна група новинарски сайтове. Медията съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Част от медията са:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den) |

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini ) |

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com ) |

Новини от България и света

532e4e2949904c4985bf1e86dbc2d1b3

Татяна Кристи: ДБ не е дясна коалиция, защото в нея има субекти, които не са се определили като “десни”, а напротив

received 397205578619268

Нанка Мегданска: Най-големите търтеи в тази нещастна държава са най-добре ЗАПЛАТЕНИ И ОБГРИЖВАНИ