in

Иван Краваев: БЕДНИ БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ и ти мълча и позволи да го избират това недоразумение на природата което те язди с 200 ,12 години!

БЕДНИ БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ и ти мълча и позволи да го избират това недоразумение на природата което те язди с 200 12 години!Сигурно заслужаваме хала на който се намираме и “уважението” и подигравките на целият цивилизован свят, който е чул или видял този индивид.

Жалкото е че се намират все още клакьори,които му се радват,ръкопляскат и гласуват за него.Явно към психиатричните диагнози освен “мълчанието на агнетата”трябва да се добави и “екстаза на овцете”.БОГ ДА ТЕ ПАЗИ БЕДНИ НАРОДЕ ..

Коментар: Иван Краваев/фейсбук

What do you think?

23 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

a9c405ce4 slujeben kabinet qnev bgnes - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - ”Галъп”: 58,9% одобряват работата на служебното правителство

”Галъп”: 58,9% одобряват работата на служебното правителство

54b309ff7 boko byta - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Фактите: Това лице няма успехи, за простащината му свършиха думите

Фактите: Това лице няма успехи, за простащината му свършиха думите