Home » Мнения » Илиян Василев: Борисов и Радев се договориха с Путин

Илиян Василев: Борисов и Радев се договориха с Путин

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Щом северомакедонските служби започнаха да ни разкриват руските шпиони значи сме дълбоко, дълбоко в блатото и на практика нямаме никаква защита срещу руското влияние. Ако си мислите, че е проблем само на службите, дълбоко се лъжете.

Докато ви занимават с ДС миналото, което не може да промените, и мнозина дори не искат да минат отвъд щампите, днес и сега, политическият елит на България, включително Борисов и Радев, де факто се договориха с Путин, в рамките на на стратегическото балансиране „никога против Русия“,

И са дали карт бланш на руските служби да си разиграват коня в България, и не само да организират преврати срещу правителството, но и да работят необезпокоявани срещу съседите ни. А щом работят в Северна Македония, нашето контраразузнаване няма проблем, нали не е у нас. То това е договорката, работете си срещу съседите, у нас няма да имате проблем.

Истинската беда наследниците на същата тази номенклатура на БКП, която контролираше службите тогава, ги контролира и днес – Радев си и автентичен Живков, Борисов също, Доган, Пеевски пък остават видими в политическия елит именно благодарение на Библиотеката, която приюти цвета на ДС и обучава новите кадри за днешното ДС.

А на мнозина дядото и чичото на Васил Терзиев им е проблемът?! Логично, трябва да се занимавате с дъвки, не с реалните си проблеми.

Поставете оценка:
3.5

Оценка 3.5 от 109 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар