in

Илиян Василев: Планът на ГЕРБ за връщане на власт

991 ratio bojko borisov 1

Планът на ГЕРБ за връщане на власт. Капани, капани, бунтове и ББ отново на Дондуков 1. Не е само електроенергетиката с връзването за пазара на Гърция /Италия без да се вържем за Румъния, не е само Булгаргаз който готви ценови удар върху всичко свързано с използването на природен газ /там е заровено и част от кучето за цената на електроенергията, защото това са допълнително балансиращи мощности/, но преди всичко парно, топлинна енергия, природен газ – индустрии също ще спират заради свръхскъп природен газ. Ама нали служебния премиер Янев прикрива зулумите на шефа на Булгартрансгаз.

Ами Булгартрансгаз – с игрите с тарифите, които прехвърлят върху конкурентите на Газпром по-голяма от пропорционалната част за покриване на дълга по Турски поток.

И знаете ли къде отидоха парите, които индустрията вече плати за по-скъпия ток и потребителите – в спекулантите свързани с ГЕРБ и висшето и ръководство. От една страна дестабилизират, от другата печелят.В следващото правителство трябва да има човек с „топки“ за да прекъсне енергийната връзка между ГЕРБ и детонатора на мината на социалното недоволство. Самият факт че в „кабинета“ на ГЕРБ като предложение стои Делян Добрев !?!? вместо Теменужка Петкова ви казва всичко за нагласите в тази партия.

Илиян Василев/фейсбук

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg е част от медийна група новинарски сайтове. Медията съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Част от медията са:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den) |

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini ) |

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com ) |

Новини от България и света

156849536 297966595094651 129257178730206847 o fit gallery slider

Васил Божков за изслушването от „Магнитски“

1920x1080 2

Явор Динев: Тройната опозиция се сеща за думата “законност” само когато трябва да я ползва за бухалка срещу неудобните