in

Как стигнахме до там спечелили изборите да се обявят в „опозиция“

1FD3944A8 44C1 4CBA 9E32 76CC3568DD55

Седмицата беше драстично белязана от опити на политически лица (и други части) да ни вземат занаята на тия, дето пишем смешки. Тц, другаре, хем не ви се получава, хем не се спирате.

Нàчи, викате, милиардите, дето ги изловиха
как са изтичали по пробити поръчки към наши и ваши фирми, не са толкова важни, колкото фактът, че Петков е имал канадско гражданство?
Мда… тя, публиката, на шарено се радва, дресирали сте я, знаете си как да я „гъделичкате“. Само не забравяйте, че след един определен момент на затъпяване, става безполезна и дори опасна. Та, както искате. 


Сега… точно от ДПС да се пънат за гражданството
на Кирил Петков (или за чието и да било гражданство, честно казано!) – не ме разбирайте погрешно, нищо не искам да кажа, ама е проява на лош вкус, на хронично лош вкус, направо вкус на развалено кисело зеле с баклава, толкова гадно лош вкус. 
Смеят ви се дори хората, с които – по принцип – се разбирате на майчин език. 

И пак там… г-н Шугър Фейс, Джон Траволта?
Верно ли? Виж сà, ако изглеждаш по един определен начин—няма да казвам „все едно са те изпускали по лице, докато си бил бебе“ или „като все едно имаш алергия към кислорода“, но… — та, ако изглеждаш по един определен начин, подигравки към човек, който изглежда добре, водят до обезателната асоциация у хората, че си грозен комплексар, който знае, че има приятели, само щото има пари. 

Провалените крале пък не разбраха, че „малка преднина“ на изборите, не значи „цялата власт в моите ръце“,
а значи „поделена власт/поделено управление“. Тия работи са им  много сложни, важното е, че идат от накъдеси и водят ада със себе си… Да, аз винаги съм си представял ада като място, където бръснати глави по анцуг пускат чалга. Как обаче стигнахме до това спечелилите избори да се обявят за „опозиция“, при положение, че даже няма на кого да бъдат опозиция, е извън възможностите на мозъка ми. А и след тях втората по големина партия също да заяви, че минава в опозиция. Все едно… чакам талибаните в Афганистан да обявят, че минават в опозиция – по-малко тъпо ще ми стои.

Златка Колева/фейсбук

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg е част от медийна група новинарски сайтове. Медията съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Част от медията са:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den) |

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini ) |

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com ) |

Новини от България и света

15825517 403

21 август 1991 г. Победата на Горбачов срещу превратаджиите

FB IMG 1629523022327

6- годишен гений от България стана вицешампион в европейски турнир по шах