Home » Мнения » Колко време трябваше на САЩ, за да обърнат внимание на сигнала Ви, господин Божков ?

Колко време трябваше на САЩ, за да обърнат внимание на сигнала Ви, господин Божков ?

Коментар от: Евелина Попова / Фейсбук

Много се извинявам господин Божков, но колко време трябваше на САЩ, за да обърнат внимание на сигнала Ви – няколко години ли ? Защо точно сега те обръщат внимание на сигнала Ви ?
Защо сега САЩ се обръща срещу Борисов и групата му, включваща Пеевски.
ЗАЩОТО НЯМАТ НУЖДА ПОВЕЧЕ ОТ ТЯХ ! ! !
Защо обявяването на санкциите става месец преди изборите ! ? !


Вие казвате, че сте българин и че никога не сте се поставил в услуга на чужда държава !!!
СЕГА Е МОМЕНТЪТ ДА ГО ДОКАЖЕТЕ ! ! !
Съгласна съм с вас че сте бил изнудван и рекетиран, дори съм оставила коментар в подкрепа на това, „обяснявайки на журналистката какво е рекет“, защото тя не спря да говори за корупция.


Абсолютно ви подкрепям за това, че без всякакво правно основание са иззети вашите безценни артефакти !!!
Абсолютно съм съгласна, че прокуратурата ни е една престъпна организация в този момент и държавните институции също, които са контролирани от хунтата, както Вие се изразявате !


НО НЕ МОГА ДА СЕ СЪГЛАСЯ, ЧЕ АМЕРИКА СЕ ОПИТВА ДА НАКАЗВА ПОЛИТИЧЕСКИ РЕЖИМИ И ДИКТАТУРИ КАТО ГИ САНКЦИОНИРА !!!
Америка постъпва много умно в зависимост от ситуацията в момента в България и света. Тя просто ще изиграе картите си единствено и само в нейна полза. Америка няма желание да помогне! Доказателство е намесата и във всяка една страна по целия свят досега, единствено направена, за да спечели пари, злато, нефт, територия, но не да развие демокрация или да помогне на някоя държава. Да създаде военно положение, ДА, това може да направи Америка, да бомбардира и ограбва, ДА !!!

Аз поне не познавам такъв случай, В КОЙТО ТЯ ДА СЕ БОРИ ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА И ЗА ПРАВАТА НА НЯКОЯ ДЪРЖАВА !!!
Моля ви бъдете реалист и ОБИЧАЙТЕ БЪЛГАРИЯ ! ! ! България беше продадена преди много години на Америка от Андрей Луканов и обкръжението му, тоест подарена, за да получат те самите някакви пари, те продадоха държавата „за 5 гроша“ ! ! !
Какво имаме в момента: смелите и открити действия на служебното ни правителство; доклад на конгреса на САЩ, че олигарси и престъпни групи взимат решения за България .


ГОСПОДИН БОЖКОВ, ТОВА КОЕТО ОТБЕЛЯЗВАТ ТЕ Е СТРАТЕГИЧЕСКОТО ЗНАЧЕНИЕ НА НАШЕТО МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ !!! ЗАТОВА НИЕ СМЕ ЦЕННИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА РУСИЯ, ИЗЛАЗЪТ НИ НА ЧЕРНО МОРЕ И КОНФЛИКТИТЕ В БЛИЗКИЯ ИЗТОК – НИЕ СМЕ КЛЮЧОВА ТОЧКА по отношение на географското ни положение, ЗАТОВА ТРЯБВА ДА ПРЕТЕНДИРАМЕ И ДА ИЗВЛЕЧЕМ ПОЛЗА ОТ НАШЕТО СТРАТЕГИЧЕСКО ПОЛОЖЕНИЕ !!! Това прави България безценна !!! Друго, да не забравяме и предстоящата среща между Путин и Байдън… След всичко казано, затова СаЩ обръща внимание в момента и на Вашия случай. Вие сте умен човек, няма как да не сте стигнали сам до този извод.


И аз изпратих миналата година на не едно правителство лек за справяне с covid-19 или по-точно с всички грипоподобни заболявания, включително и на американското посолство! Нито едно посолство не се заинтересува да изследва или да обяви лек за covid-19 – един обикновен грип, който се лекува, като всеки останал, като изключим това че е създаден и направен в лаборатория, с целта да … това на което сме свидетели и което се случи в света! Затова пък турското правителство, като най-умно, даде за изследване в лаборатория и направиха един спрей, който работи на принципа на моите емпирични данни, които им изпратих и на тях …

За съжаление тяхното откритие беше само споменато и въпросът приключи, но нямайки светът интереса от лечението, ограниченията продължават и дори се стремят да бъдат увеличени с налагането на задължителни ваксини и паспорти!!! Какво излиза, че аз оставам един Дон Кихот, който се бори срещу вятърните мелници !!! Вярно аз съм никоя, нямам какво да загубя, нямам милиарди като вас, нямам ценни артефакти, които да ми бъдат конфискувани, нямам нищо.
Но имам чест и достойнство, и се боря да бъда чута, затова в случая заставам открито срещу Вас, с цялото ми уважение към Вас, за да Ви кажа:
НЕ ПРЕДАВАЙТЕ БЪЛГАРИЯ !!! СТИГА СТРАДА ТОЗ НАРОД !!!
Благодаря Ви!

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената