in

Малин Цветкашки: След 12 години геноцид от ГЕРБ и ДИКТАТУРА на Б.Б. , най- накрая имаме едно нормално правителство, с нормални приоритети, с ЕКСПЕРТИ, а не с калинки!

След 12 години геноцид от ГЕРБ и ДИКТАТУРА на Б.Б. , най- накрая имаме едно нормално правителство, с нормални приоритети, с ЕКСПЕРТИ, а не с калинки!


Надявам се, това правителство да остане, като редовно, най- доброто правителство, което България е имала поне за последните 20 години!
И ако не целия служебен кабинет,
поне Кирил Петков (добър избор и за премиер), Рашков, Асен Василев, Виолета Комитова, Стойчо Кацаров, Янаки Стоилов, Асен Личев и Атанас Пеканов да останат в следващото правителство, щото се ДОКАЗАХА като компетентни и РАБОТЕЩИ за ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ в България,
поне докато изчегъртат Тиквата, Каскета, ГЕРБ, ВСС и МАФИЯТА, премахване на специализирания съд и цацаратура, както и да приемат най- важните закони затова, както и актуализация на пенсиите, внасяне на плана за възстановяване в КОЧИНАТА ЕгС, приемане на бюджет 2022 и други ВАЖНИ НЕЩА!

Иначе, МАФИЯТА толкова много се е окопала, че трудно ще я изстържат (то не бяха отпуски, болнични, обжалвания и т.н.).

И да, новия парламент трябва да започнат със СМЯНАТА Каскета и ВСС, които крепят ФЕОДАЛИЗМА завещан от Тиквата, Шиши и ШАЙКАТА, превзела държавата ни!

Искам СПРАВЕДЛИВОСТ!
Искам да живея в НОРМАЛНА ДЪРЖАВА!

Коментар: Малин Цветкашки/фейсбук

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

f304501da markov234 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Георги Марков: Aко някоя партия иска да победи Радев сама, ще е в ролята на полезен идиот

Георги Марков: Aко някоя партия иска да победи Радев сама, ще е в ролята на полезен идиот

edd1f34cd5f7310c4b9a0e30cf8529ef - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Мая Манолова ще внесе законопроект за по-ниска цена на водата

Мая Манолова ще внесе законопроект за по-ниска цена на водата