in

Можеше да има едно наистина напрегнато, но все пак Правителство

728250

За хората, които мислят несмутено от емоции и объркване на реалното с желаното, можеше да има едно наистина напрегнато, но все пак Правителство на приемствеността и вътрешния самоконтрол – ИТН, ГЕРБ и ДБ. А не да се разиграват фасадни революции за реклама на втори мандат на не знам – кой си!Защото не е важно кой от недооформените ни политици каква налудничава идея си е внушил, че защитава, а какви са обективните нужди на страната! Те са видими, измерими и неизбежни и то в конкретна, не особено оптимистична ситуация, натрупана от много години! Има си оптимум във всички конфликтни ситуации, който трябва да се долови и следва! Не е нужно за това да си летец – изтребител да го откриеш, даже напротив!
ПП. В хода на дейността на едно такова правителство на приемствеността и вътрешния самоконтрол много лесно можеха да се установят и обявените за лоши практики на бившето управление на Бойко Борисов, а не разни знайни и незнайни да слухтят и търсят баш където всичко, вероятно, е добре маскирано, и да говорят небивалици! 

Комемнтар: Георги Георгиев/фейсбук

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg е част от медийна група новинарски сайтове. Медията съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Част от медията са:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den) |

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini ) |

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com ) |

Новини от България и света

FB IMG 1629523022327

6- годишен гений от България стана вицешампион в европейски турнир по шах

5930353

Добре дошли в личната им България