Home » Мнения » Никакво доверие не е загубил в хората Слави Трифонов

Никакво доверие не е загубил в хората Слави Трифонов

Сподели новината

По-достойна постъпка от това да си остане само лице на партията, да дава гласност и хората да чуят какво искат да направят и да решат да си дадат гласат, за някой който е по различен от сегашните. Стига с тея глупости, реално мястото му не е в парламента.

Шоумен няма място в политиката. Да, хубаво е че успя от първите избори на партията да събере толкова много гласове, за да може това промиване на мозъци, как гласа на хората няма значение, да бъде пречупено. Гласа ви има значение и когато е даден за промяна, ще има такава. Стига сте спали и сте писали глупости във фейсбук.

Отидете да гласувате, и се борете за промяната. Не се оставяйте да бъдете манипулирани от плоски лъжи. До преди месец, как може тоя чалгар, ще бъде в парламента. Сега като си го казва честно и откровено, че мястото му не е там, а трябва да бъдат професионалисти, пак е грешен. Освен да недоволствате в социалните мрежи, друго можете ли?

Напрегнете ги тея главици малко и мислете за бъдещето, окрадаха държавата, оставиха мутрите и мафията да управлява всеки и всичко. Стига толкова, време е за нови хора в управлението. С ценности и желание да служат на народа, докато са старите крадци, няма как да очакваме нещо ново.

Коментар в фейсбук от : Даниела Димова

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената