in

Никакво доверие не е загубил в хората Слави Трифонов

По-достойна постъпка от това да си остане само лице на партията, да дава гласност и хората да чуят какво искат да направят и да решат да си дадат гласат, за някой който е по различен от сегашните. Стига с тея глупости, реално мястото му не е в парламента.

Шоумен няма място в политиката. Да, хубаво е че успя от първите избори на партията да събере толкова много гласове, за да може това промиване на мозъци, как гласа на хората няма значение, да бъде пречупено. Гласа ви има значение и когато е даден за промяна, ще има такава. Стига сте спали и сте писали глупости във фейсбук.

Отидете да гласувате, и се борете за промяната. Не се оставяйте да бъдете манипулирани от плоски лъжи. До преди месец, как може тоя чалгар, ще бъде в парламента. Сега като си го казва честно и откровено, че мястото му не е там, а трябва да бъдат професионалисти, пак е грешен. Освен да недоволствате в социалните мрежи, друго можете ли?

Напрегнете ги тея главици малко и мислете за бъдещето, окрадаха държавата, оставиха мутрите и мафията да управлява всеки и всичко. Стига толкова, време е за нови хора в управлението. С ценности и желание да служат на народа, докато са старите крадци, няма как да очакваме нещо ново.

Коментар в фейсбук от : Даниела Димова

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

708435593 staki

Стъки се жалва до Брюксел и САЩ. Внесъл сигнал заради политическа репресия

0cba38236 ostavka mutro

Пет палатки блокираха централния вход на Съдебната палата