in

Николай Бареков: При нови избори: Глупаците гласували досега за Славчо още не са разбрали какви ги върши, но и много нови глупци не останаха, за да вдигне драстично резултат ИТН.

При нови избори: Глупаците гласували досега за Славчо още не са разбрали какви ги върши, но и много нови глупци не останаха, за да вдигне драстично резултат ИТН. БСП продължава да потъва и ще доближи ПатрЕотите, които са мъртви.
Сектата “Свидетели на Прокопиев” не е многобройна по принцип, а сега са прецакани отново. И тук не се вижда никакъв предстоящ растеж. ДПС са си ДПС. Другите не ги бройте за живи.


Обаче ГЕРБ са на далавера. След трети избори вече ще са в играта и с тях всички ще водят пазарлъци. А и резултатът им ще е силен. Вече ще има теза за Борисов – “видяхте ли без нас, че едно правителство “Анти ГЕРБ” не можаха да скалъпят след два поредни избора за няколко месеца, а Слави се продаде на ДПС и БСП, докато ние ги държим извън властта толкова години”. Кандидатът на ГЕРБ за президент ще дърпа листата яко като основен противник на Радев.
Другият губещ при такива избори 2:1 ще е самият Радев, който срещу кандидат на Борисов и (недай Боже) Слави – може и да остане извън балотажа.
Въобще, мислете, че играта е да няма въобще правителство и при този умрял парламент и голямата цел да е друга. Детронирането на Радев, който поема цялата вина за подобен разпад и политическите изчадия като ИТН и ИБНИ. Това, че се сдуши с Прокопиев също ще му изиграе мръсен номер. Прокопиев е доказан политически шмекер и като истински мръсник ще се метне на врата на Борисов за трети път.


А Борисов? Борисов се завръща криво-ляво. И как няма, след като душманите му се сбиха като глутница кучета за кокала и не можаха да поделят министерствата толкоз пъти! По време на сигурната нова ковид вълна той само ще мята огън и жупел по Радев и служебното му правителство, което спря ваксинацията и смени шефовете на големите болници. Ако не на бял кон, то поне на бял катър Борисов си идва обратно от Преизподнята. И това е 99% сигурно. Гешев ли? Той вече не е и няма да бъде тема за 85% от депутатите.
Ще се окаже, че Слави е обещал на тийнейджърите да докара Ада след себе си, но всъщност е домъкнал на гръб Бойко Борисов целия в бяло.

Николай Бареков/фейсбук

What do you think?

25 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

2021 08 03 22.55.03 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - За правителството на Николов днес стана ясно. Той иска да се вози в премиерският мерцедес

За правителството на Николов днес стана ясно. Той иска да се вози в премиерският мерцедес

shutterstock 606709679 800x450 6 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Иво Христов: ДПС предлага на БСП да подкрепи кабинет на сараите, който самата ДПС не подкрепя открито.

Иво Христов: ДПС предлага на БСП да подкрепи кабинет на сараите, който самата ДПС не подкрепя открито.