in

Опасността не е преминала – Доган, освобождавайки се от Борисов, ще запази мрежата си

4032dfb1fe1b46359f5ac913d1dfdba1

След 3 дни са изборите. Много пъти съм писал, че България е доведена до състояние на национална катастрофа

 Знам, за съжаление, че за много хора това са думи без голямо значение. А всъщност от резултатите от тези избори зависят съдбите на всички. България за 32 години не можа да излезе ментално и организационно от категориите и мисленето на комунистическият калъп. Тази криза в мисленето продължи много дълго и едва сега от една година новият начин на мисленето си пробива път. Успее ли този пробив, бъдещето на България е добро. От степента до която успее този пробив, зависи и скоростта с която страната ще излезе на широкия европейски друм. Опасността обаче съвсем не е преминала.

Бойко Борисов е само лицето на тези които доведоха страната до тази национална катастрофа. Това лице вече е в канавката. Опасността обаче съществува. Основната опасност е Доган, Пеевски, ДПС и Русия, която е зад тях. Доган не е в канавката и умува всеки час как, освобождавайки се от Борисов, ще запази мрежата си. Виждате съвсем ясно, че дори в служебното правителство ДПС има трима министри. Този на транспорта, на енергетиката и на земеделието. Как е станало така няма да гадая, нито да обвинявам някого. Просто такива с фактите.

Не се ли унищожи мрежата на Доган и Пеевски следва ПОДМЯНА вместо ПРОМЯНАДоган има интерес и ще поощрява цялото джепане да се хвърля срещу Борисов за да остане той. Чуйте им мотото РЕСТАРТ НА ДЪРЖАВАТА. Има един критерий, кой кой е. Ако чуете някой да обяснява, как без ДПС не можело да се случи промяната и че ДПС и ДОГАН можело да се използват по един или друг начин за очистването на държавата от мрежата на ГЕРБ, трябва веднага да ви светне лампичката, че иска да ви вкара в мрежата на заблудата да викате ура срещу собственият си интерес.

Дано да съм разбран, от тези няколко реда.

Петър Бояджиев

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

3631f1c8c valeri simeonov bgnes

Съдът върна делото срещу Валери Симеонов, нарекъл протестиращи майки “кресливи жени” с “уж болни деца”

56804b2540b54a4ab6c35f091c3f111a

Борисов: Предложих на Слави да седнем и да поговорим, ние направихме много