Home » Мнения » От думите на Кьовеши стана ясно обаче едно- на Европа не й пука за нас.

От думите на Кьовеши стана ясно обаче едно- на Европа не й пука за нас.

Коментар от Лили Димитрова/ фейсбук

Със сигурност днес бях една от многото българи, които гледаха и слушаха Кьовеши.От думите й така и не стана ясно, тя защо е тук.Стана ясно обаче едно на Европа не й пука за нас.

Ако някой досега е имал някаква макар и малка надежда…днес стана ясно, че ще трябва да я загърби.Стана ясно, че ние оставени сами на себе си, ще трябва да се справяме сами.Европа е няма и глуха за нас и като се сетя, че два пъти спасяваме тази Европа.

Единият път Тервел спира ордите на арабите, а втория ние 500 год под турско, а в Европа Ренесанс и Просвещение.Най доброто за нас е излизане от този паразитен съюз, а и от Нато/ не че някой ни е питал за да влезем/.

Е сега трябва да я ясно на всеки българин какви управници имахме, трябва да е ясно и защо през последните 12 год ББ беше удобен.Така, че българи спасението е в ръцете на давещите се, т.е на нас.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената