in

Панчо Панайотов за ДПС: единственото им занимание е да трупат, да крадат

Image 9722471 500 0

Аз лично не си спомням последните 30 години, ДПС толкова последователно, толкова яростно,толкова рязко, да са атакували. 

През тези 30 години, почти непрекъснато, са били във властта, или близо до нея.

Политиката им няма капка политически и общочовешки ценности, няма политическа идеология.

През тези 30 години, единственото им занимание, най-важното е било да трупат, да крадат. През тези 30 години, ( с малки изключения), България се е управлявала от задкулисието , свързано, изградено от зловещата ДС. През тези 30години това зловещо задкулисие е работило и работи с  „публични партии“, които родени от него живеят ,изхабяват се и се заменят с други. Единствената публична партия на задкулисието ДС, която съществува реално 30 години е ДПС. ( Просто обяснимо, тя е религиозно- етническа партия и доверието, което получава не е политическо, а мотивирано от религиозно-етническа особеност.)

Атаката срещу ДБ, и служебното правителство и особено личната атака срещу икономическия министър е толкова яростна, толкова остра, но и така прозрачна- ЗАЩО.

Ние разбираме защо  са изпаднали в тази ярост, това ожесточение.( Започнаха да им спират кранчетата, на активистите им, на почетния им, на благодетеля им- свинския бут.Всичко това разбирам. Но не разбирам, поведението на учиндолската партия. Правят точно това, което прави ДПС. Говорят точно това, което говори и ДПС. И защото аз не разбирам( учиндолската партия се тупаше в гърдите за промяна и други неща), не разбирам защо учиндолската партия прави това.Питам вас. ЗАЩО?

Който има желание, нека ми обясни- защо учиндолската партия, говори, повтаря точно това, което говори дпс. Аз не се досещам. Ще разчитам на вас.

Коментар: Панчо Панайотов/фейсбук

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg е част от медийна група новинарски сайтове. Медията съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Част от медията са:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den) |

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini ) |

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com ) |

Новини от България и света

991 ratio protest sofiia 1

Любомир Аламанов: Отвратително е, когато политици се правят на морални, но използват неморални средства

1 327990136780340278 big 6690130042697561032 big

ВИДЕОТО с босата Мая Манолова в парламента стана хит в социалните мрежи