in

Политическата власт е превзета от организирана престъпност

dbc2d916b0f265ce5c1f64d048b92aef 1

Спомних си една притча: Едно дете и две жени. Всяка твърди,че детето е нейно.Отишли при мъдрия цар, той да реши чие е детето. Той се видял в чудо. И двете твърдели, че детето е нейно. Накрая той казал- добре, аз с меча ще разделя детето на две и всяка ще получи половината от него.Едната жена казала- добре царю.  Другата се замолила- недей царю, не посичай детето, дай го на нея, тя е майката.А царя тогава рекъл- дайте детето на тази жена, тя е истинската майка.Припомних си тази притча, покрай настоящата политика ДБ заявява, че е готова, че ще води разговори и с БСП и с измамника, с цел не толкова, за да има правителство, колкото , за да има парламент. А това е много важно.( Които ми имат доверие, да ми повярват. Разбира се парламент, който да гласува много, много важните неща.). Чета, заклинания от демократи- „предадохте ни, ние с комунистите ли ще се хванем“. 

Уважаеми. България е прецедент в демократичния свят. Политическата власт, институциите й , са превзети от организирана престъпност. Повтарям- от организирана престъпност.

Целта ни- изхвърлянето на тази организирана престъпност от властта НЕ Е ИДЕОЛОГИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ. Тази цел не предполага идеологически различия-НАПРОТИВ. Искаме да спасим демокрацията, себе си. Ами тогава. С меча ли.

П.П. Отправям, една забележка към Хр. Ив.( Явно той не се усеща, а и никой не му казва). Приятелю, нормализирай  си теглото. Няма да обяснявам защо трябва.

Коментар: Панчо Панайотов/фейсбук

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg е част от медийна група новинарски сайтове. Медията съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Част от медията са:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den) |

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini ) |

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com ) |

Новини от България и света

Даниел Митов Румен Радев 1280x947 1

Беше представен проектокабинет от ГЕРБ-СДС, но от партията съобщиха, че правителство няма да предложат

991 ratio slavi trifonov 4

Вие, господин Трифонов сте един най-обикновен критикар