in

Приятели нека направим Румен Радев Президент още на първи тур

704654 3

Чу се, че ГЕ(Р)П щели да „изправят“ срещу Президента Радев на изборите Сталинка Георгиева.‼️Явно след Цецка ще имаме още една „майка на нацията“ (добре че „бащата“ го пратихме да се занимава със зайчарника).

Не разбирам тия полуидиоти мислят ли, че сме забравили нейните PR акции при наводненията, когато го играеше еврокомисар!? Дали си мислят, че не се сещаме от къде идва и кой им е „подсказал“ за нея!? ‼️От стари муцуни и национални предатели ни писна бе! А и тази уж кандидатура буди смях! …..пиене подсигурихте ли за тази от пещерняците? – за един приятел питам?
Приятели нека направим Румен Радев Президент още на първи тур, за да могат мокрите сънища на Али Баба и 40-те разбойника за връщане във властта да приключат….


PS: Помним и цирка и подлостта, който тя и Буци спретнах с кандидатурата на Ирина Бокова и ни направиха за резил пред целия свят!


Тихомир Валериев Василев/фейсбук

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg е част от медийна група новинарски сайтове. Медията съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Част от медията са:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den) |

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini ) |

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com ) |

Новини от България и света

49D177C8 F938 49A5 837E 4C567B5E54D2

Румен Радев: Да живее България

991 ratio protest sofiia

Демокрация с вождове няма!