in

Психолог: ГЕРБ е мафиотска структура. На върха е capo di tutti capi – Бойко Борисов

Партия ГЕРБ е мафиотска структура, на чийто връх стои capo di tutti capi – Бойко Борисов. По-надолу са малките “capi” и огромните комисионни се отчитат пред тях. После се чудим откъде в чекмеджето на Бойко Борисов се повяват милиони евра и кюлчета злато. Такъв е принципът на тази формация – мафиотски. на тази формация – мафиотски. Страхът е обзел Борисов до дъно – страх от възмездие, от затвор, заради всички безобразия, които сътвори.

Това заяви в ефира на Българското национално радио психологът и преподавател в Софийския университет проф. Людмил Георгиев. 

По думите му има нужда да променим индивидуалистичното общество, в което живеем и да изместим фокуса от идеята за оцеляване. Според психолога ако това не се преодолее никакви законови механизми не биха могли да случат промяната. 

“Комисионната е редовна практика в целия демократичен свят. Въпросът е в размера. По време на Тройната коалиция имаше някакъв морал, колкото и странно да звучи. Тогава размерът беше от 3 до 5%. При тези години управление на ГЕРБ става дума за 40-50-60% Представяте ли си за какво става? И после се чудим за срутищата, свлачищата, магистралите. Ами как, ако строителната фирма трябва да отбие 50%, ще построи качествен път? Това е абсурд”, посочи Георгиев.

Проф. Георгиев определи като спекулация обвързаността на “Има такъв народ” с ДПС. Според него Движението ще подкрепи правителство на партията на Слави Трифонов. Ако партията не срещне подкрепа, вероятността за предсрочни избори е голяма.

“Кризата на партиите е логично следствие на политическия живот в страната ни през последните 30 години. ИТН се появява като нещо твърде различно от традиционните ни представи за партии. То се свежда до желанието да се внесе нещо ново в политическия ни живот”, коментира още психологът.

Фрог Нюз

What do you think?

25 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

5b5cdb415 spec - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Аплодисменти за Валентина, която призна, че Спецпрокуратурата е бухалка

Аплодисменти за Валентина, която призна, че Спецпрокуратурата е бухалка

20210724 173827 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Схема на зависимости на новите властимащи начертаха от "Българско лято“.

Схема на зависимости на новите властимащи начертаха от “Българско лято“.