Home » Мнения » Радослав Бимбалов: Това, което ни пречи да дръпнем напред, са мъпетите като чичо Кирчо

Радослав Бимбалов: Това, което ни пречи да дръпнем напред, са мъпетите като чичо Кирчо

Сподели новината

ПРИЕМСТВЕНА ПОСРЕДСТВЕНОСТ Болезнено е, че повече от десетилетие оставихме откровени мошеници да тропат голото си перверзно хоро върху главите ни. Но още по-болезнено е, че те са не просто престъпници, но и некадърници.

Няма НИТО ЕДНА област, в която да не са оставили своя смотан, непохватен, аматьорски отпечатък. Години ще ни трябват да изтрием тези грозновати стъпки, които се отбелязаха по оголената кожа на горката ни държавица.


Нагледен пример – чичо Кирчо, престоял като забравено шише резлива боза повече от 40 години в администрацията. Изпълнявал послушно второстепенни роли като подпорна кретенска зам. министерска стена, дори поемал трагично фалшиви солови арии на здравен и финансов министър.


Вижте го и го запомнете хубаво. Подобни хора виреят на всички нива в българската администрация. Повечето от тях тихо, невзрачно и безсмислено се добутват до някаква пенсия. Но някои от тях, като чичо Кирчо, биват избутвани напред, за пример и подражание. За необходимата приемствена посредственост.
Идват избори. Не мислете как ще се браним от комунисти, руснаци, соросоиди или натовци. Истинският враг – това, което ни пречи да дръпнем напред, са мъпетите като чичо Кирчо.

Радослав Бимбалов, Фейсбук

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената