in

Радослав Бимбалов: Това, което ни пречи да дръпнем напред, са мъпетите като чичо Кирчо

1c0eeb3be bimbalov

ПРИЕМСТВЕНА ПОСРЕДСТВЕНОСТ Болезнено е, че повече от десетилетие оставихме откровени мошеници да тропат голото си перверзно хоро върху главите ни. Но още по-болезнено е, че те са не просто престъпници, но и некадърници.

Няма НИТО ЕДНА област, в която да не са оставили своя смотан, непохватен, аматьорски отпечатък. Години ще ни трябват да изтрием тези грозновати стъпки, които се отбелязаха по оголената кожа на горката ни държавица.


Нагледен пример – чичо Кирчо, престоял като забравено шише резлива боза повече от 40 години в администрацията. Изпълнявал послушно второстепенни роли като подпорна кретенска зам. министерска стена, дори поемал трагично фалшиви солови арии на здравен и финансов министър.


Вижте го и го запомнете хубаво. Подобни хора виреят на всички нива в българската администрация. Повечето от тях тихо, невзрачно и безсмислено се добутват до някаква пенсия. Но някои от тях, като чичо Кирчо, биват избутвани напред, за пример и подражание. За необходимата приемствена посредственост.
Идват избори. Не мислете как ще се браним от комунисти, руснаци, соросоиди или натовци. Истинският враг – това, което ни пречи да дръпнем напред, са мъпетите като чичо Кирчо.

Радослав Бимбалов, Фейсбук

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

e9123c4f55ff4540860f89ecca6e2077

Лаура Кьовеши: Няма чисти държави!

5d7831763 stefan qnev bgnes

Четирима нови заместник областни управители