in , ,

Росен Йорданов досущ като Галена: Мълчи като риба за Борисов и Гешев, но описва в черно другите

Росен Йорданов се превърна в щатен психолог на някои телевизии и все повече кометарите му заприличват на тези на Галена – удобни за Борисов и компания и остри за останалите. По Нова нюз днес той напада първо хората пред телевизорите: Зрителите не се задълбочават в това какви хора стоят зад депутатите. Освен това – има групова динамика. Очевидно има голям апетит за красноречие и остроумие. Тошко Йорданов е майстор на метафорите, а Татяна Дончева се превъзбужда, когато види микрофон.

Тя е като ексхибиционистите, които обичат да се разкриват, когато са пуснати на свобода. Тя обаче обобщава образа на целия образ на празнодумието”.

Според “спеца-психолог” на повикване (така го наричат някои негови колеги, което ние не споделяме, естествено) Кирил Петков би се харесал на всички страни. Всичко, което той казвал, го неутрализира. При него има “вокален далтонизъм, едно провлачване, както при холивудските звезди, които говорят с апломб. Когато Петков коментира със загриженост за важна тема, все едно чувате кино звезда, която се хвали с поредната си награда. Но всъщност все едно се хвали за поредната си награда”. Това сложно заключение прави Йорданов, който все повече заприличва на щатен ситуационен “експерт”.


Той коментира и обвинението към Татяна Дончева от ИТН за подкуп: Буквата “К” можело да се отнася за “килограма”, “калории” и “кандидати”. Г-н Василев и Татяна Дончева са опитни юристи. Той със сигурност е осъзнавал, че с действията си ще предизвика ефект. На мен вече не ми е смешно. Миналата година по това време споделих, че влизаме в цикъл от избори. Целите на протеста бяха да се докаже, че нищо не можем да направим, че нищо не става от нас”, каза още мъжкият вариант на Галена.

Храбрият анализатор обаче мълчи като риба за просташкото поведение и лъжите на Бойко Борисов, които сикаджията и бивш премиер ръси всеки ден по пътища и населени места.

Да не говорим за главния прокурор Иван Гешев! И през ум не му минава, пък и никой от Нова нюз не го попита как оценява чатенето на Гешев със Севда, ПР-сянката на Борисов по време на заседание на правната комисия в парламента.

След като остана извън МВР Росен Йорданов бе приютен от Йорданка Фандъкова в Столична община, по разпореждане на Борисов, както твърдят някои. Когато Цветан Цветанов се скара с лидера на ГЕРБ и напусна партията, Йорданов побърза да се присламчи към новоучредената формация от бившия “втори”. Надеждата този ход да го вкара в политиката и парламента бързо угасна, защото избирателите не откриха аргументи да гласуват за подобни хора. И Йорданов побърза да се включи в хора на кръга “Борисов”, приписвайки отрицателни качества на противниците на мафиотския управленски модел, управлявал доскоро, с номера, че говори като експерт. Номерът вече не минава.

Фрог нюз

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

1bbd3c814 milcev nik - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Поетът Николай Милчев: Илюзии не си правя никакви, на моя ”Титаник” дъни чалга

Поетът Николай Милчев: Илюзии не си правя никакви, на моя ”Титаник” дъни чалга

Screenshot 20210912 013100 Facebook - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Проф. Кантарджиев като Шерлок Холмс

Проф. Кантарджиев като Шерлок Холмс