Home » Мнения » Ротацията занули предимствата на редовното правителство пред служебния кабинет

Ротацията занули предимствата на редовното правителство пред служебния кабинет

Сподели новината
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Вариантът „ротация“ реално занулява всички напоително изтъквани предимства на един редовен кабинет пред служебен президентски.

Особено пък при настоящите кретенски отношения в образуванието на отвратените един от друг елементи, които може и да не се врътнат нито веднъж след епичната епоха „Денков“.

Имаме силно демотивирани министри с тесен хоризонт пред себе си, работещи с нагласата, че няма да успеят да видят доведена докрай нито една от „политиките“ си. Нищо по-различно от светоусещането на колегите им от кабинетите на Янев и Донев.

Но пък ще бъдат силно мотивирани да направят някоя пакост – от глупост или от корист, както повеляват основните поведенчески мотиви.

Каквото и да си говорим, дереджето ни е функция на втрещяващата множествена посредственост на упражняващите се с политика у нас и няма как резултатът да бъде различен.

Тук няма как да те покрие и късметът, както се случва в други области…

Поставете оценка:
4.1

Оценка 4.1 от 22 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар