in

Румен Радев: атаката срещу Кирил Петков цели да постави под въпрос легитимността на актовете на служебния кабинет

704654 1

Днес държавният глава отговори на един от журналистическите въпроси във връзка с темата за двойното гражданство на Кирил Петков: Атаката срещу министъра на икономиката цели да обезсмисли и да постави под въпрос легитимността на всички актове на служебния кабинет.

Той смята, че назначеното от него правителство е засегнало мафията и нейните интереси, както и че е развалило много от схемите й.

„Корупционерите търсят формален юридически повод, за да върнат часовника назад към времето на Борисов, когато те паразитираха върху бюджета“ В допулнение каза „това е политически залог, по юридически казус, свързан с гражданството на Кирил Петков, ще се произнесат съдиите от КС.“

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg е част от медийна група новинарски сайтове. Медията съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Част от медията са:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den) |

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini ) |

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com ) |

Новини от България и света

13 1 7137456571425872566 original

Рамадан Аталай: България има нужда от програмно правителство

724450 1

Хаджигенов: БСП няма да получи подкрепа от никого, ако получи третия мандат