in

Слави Василев: Слави Трифонов трябва да излезе на светло

3c46b63d5 slavi vasilev

Поведението на Трифонов да представи кабинет, е открит подход. Той не само е бил открит, но се видя, че този кабинет не е бил окончателен. Т-н Трифонов умее да прави крачка назад. Това дава надежда на формациите на промяната, че разговорът, за който всички пледираха, ще се осъществи. Това каза по БТВ политологът Слави Василев.

Хората гласуват за Слави Трифонов. Лидерът е този,  които дърпа цялата партия. Поведението на Трифонов буди известни резерви у хората. Той следва да има предвид, че ако иска да има шансове за управлява България, той трябва да излезе на светло. Трябва да обясниш на охрата защо не се появяваш.

Не мисля, че с Николай Василев щеше да получи подкрепа. Ние не се връщаме към авторитаризма. На мен подходът на Слави Трифонов ми се струва открит. Заявката му от вчера е, че е готов на крачка назад.  Той върна надежда на хората.

Излезе предложение на политически лидери служебния кабинет да остане редовен кабинет.  На мен това ми се струва малко вероятно. Почти невъзможно е бившият секретар на президента да  отиде при него и той да  му връчи проучвателен мандат.  Тази конюнктура ми се струва невъзможна. Трети избори не биха довели до нещо ново за България. Служебният кабинет би могъл да продължи да действа при едни вероятни трети избори.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

e6d3fa80f slavi itn

Анализатор: Слави има един изход – отказ от мандата, без да подкрепя ГЕРБ и ДПС

dd1405667 parlament

Вижте имената на новите депутати