in

Слави Василев: Слави Трифонов трябва да излезе на светло

Поведението на Трифонов да представи кабинет, е открит подход. Той не само е бил открит, но се видя, че този кабинет не е бил окончателен. Т-н Трифонов умее да прави крачка назад. Това дава надежда на формациите на промяната, че разговорът, за който всички пледираха, ще се осъществи. Това каза по БТВ политологът Слави Василев.

Хората гласуват за Слави Трифонов. Лидерът е този,  които дърпа цялата партия. Поведението на Трифонов буди известни резерви у хората. Той следва да има предвид, че ако иска да има шансове за управлява България, той трябва да излезе на светло. Трябва да обясниш на охрата защо не се появяваш.

Не мисля, че с Николай Василев щеше да получи подкрепа. Ние не се връщаме към авторитаризма. На мен подходът на Слави Трифонов ми се струва открит. Заявката му от вчера е, че е готов на крачка назад.  Той върна надежда на хората.

Излезе предложение на политически лидери служебния кабинет да остане редовен кабинет.  На мен това ми се струва малко вероятно. Почти невъзможно е бившият секретар на президента да  отиде при него и той да  му връчи проучвателен мандат.  Тази конюнктура ми се струва невъзможна. Трети избори не биха довели до нещо ново за България. Служебният кабинет би могъл да продължи да действа при едни вероятни трети избори.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

e6d3fa80f slavi itn - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Анализатор: Слави има един изход - отказ от мандата, без да подкрепя ГЕРБ и ДПС

Анализатор: Слави има един изход – отказ от мандата, без да подкрепя ГЕРБ и ДПС

dd1405667 parlament - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Вижте имената на новите депутати

Вижте имената на новите депутати