in

Слави си отмъщава на градската десница

Ако още се чудите защо втори ден от “Има такъв народ” се занимават с Христо Иванов и го подиграват, да ви светна, макар че е близко до акъла, а политиката тук е на втори план.

Градските столични десни отдавна са определили Трифонов като “бащата на чалгата, съсипала интелектуално, морално и културологично две поколения българи”, “неук и необразован четец от аутокю”, “придворен шут на мутрите и паж на Доган” и още в този дух.

Сега му е паднало на Слави да им отговори покрай тези няколко десети от процента преднина на вота. В общи линии, каквото посееш това ще жънеш.

От “Демократична България” не са посели нищо добро в лехата на Трифонов и лехата им отвръща с токсични зеленчуци.

Търсете логиката, другари. Чисто човешката, елементарната, първичната. И не се омотавайте в четири-пет пластови задни планове и сценарии. Основните играчи нямат чак толкова голям багаж, важно им е поне да следят собствената си мисъл.

Всичко е суета.

Факти

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

8e2172165 nikolai vasilev bgnes - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Николай Василев: Никога не съм бил по-готов за премиер

Николай Василев: Никога не съм бил по-готов за премиер

0281aa16f65d484e8a41e5e40d3ba6c3 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Николай Марков: Борисов е като коронавирус - няма лекарство срещу него

Николай Марков: Борисов е като коронавирус – няма лекарство срещу него