Home » Мнения » Служебният кабинет трябва да разчисти пътя за едно ново отговорно и некорумпирано правителство.

Служебният кабинет трябва да разчисти пътя за едно ново отговорно и некорумпирано правителство.

Коментар: Йордан Кьосев / фейсбук

Служебният кабинет трябва да изкара пълен 4 годишен мандат за да се справи с многогодишни те злоупотреби и да разчисти пътя за едно ново отговорно и некорумпирано правителство.

Не ни трябва парламент -само лапат и постоянно си увеличават заплатите. Защо са им субсидии след като са „народни любимци. Пресен пример е последният парламент.Заплати и субсидии нищо друго за народа.Не ни трябват.

Кой депутат преди ’89г. вземаше заплата от нашите пари.Ние ги избираме за да ни крадат после.Трябва Президентска република и само РАБОТЕЩО за НАРОДА правителство.Стига вече разграбване нека се въздигне тази изстрадала държава.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената