Home » Мнения » Служебният Премиер се обърна към медиите и гражданите

Служебният Премиер се обърна към медиите и гражданите

Сподели новината

Служебният Премиер се обърна към медиите и гражданите с думите:
В първото ми интервю думите ми бяха ХАУС.
Желая да кажа че силата на гражданите е, че са водещи на политическите партии!
Гражданите определят дневният ред в страната и на политиците!


Колкото по бързо го осъзнават политиците толкова по добре. Куража на служебното правителство е реалистичната картина която можем да наречем корупция маскирана в благовидна и законосъобразна форма!


Почти всички сектори са обрасли в такава форма която ние трябва да Ви покажем, примерите от които се водим са прозрачност и отчетност пред обществото. Няма да толерираме различен подход, а заедно с това недосегаемостта ни никога не е гарантирана, всеки носи отговорност!


Новият стил на управление което трябва да направим е да премахнем в хората усещането на незаконните, безнаказаност, безнадеждност!
Полагаме усмивките на подобен тип управление!
Надяваме се след нас партиите да го продължат!


Желаем да вдъхнем доверие на българските граждани че неговият вот има значение за нашето бъдеще ,нашите родители и за бъдещето на собствените ни деца!
Гласувайте за да имате участие в управлението на страната!!!

S.Dimitrov /фейсбук

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената