in

Стефан Гамизов: Направи ми лошо впечатление, че Асен Василев е “пробит”

Направи ми лошо впечатление, че Асен Василев е “пробит” в идеите за енергетиката от хора, които говореха същите неща като него сега за енергетиката и пушеха пури с Бойко Борисов.

Харесвам този човек, но мисля е лошо да се занимава с нещо различно от финанси.

  1. ПАВЕЦ “Чаира” няма нужда от разширение на способностите си в генериращ режим, а от съвсем различна модернизация и особенно от разследване на умишленото и довеждане до техническа разруха.
  2. ВЕЦ-ве на Дунав да добра идея от комунистическо време, но финансово неизпълнима.

И двете неща са “мокрите” сънища за корупция на хората, които сринаха енергийната система по времето на ГЕРБ и ДПС, особенно на човека на Ахмед Доган в НЕК в лицето на една жена началник – Ани Христова. Тя беше част от мегаизмамата ВЕЦ “Цанков камък” и сега я готвят да стане по-голям началник в НЕК.

Не се занимавайте с глупостите на ГЕРБ и ДПС, както и стари ненужни проекти създадени за корупция и злоупотреби, макар сега поднесени е друга опаковка!

Добре е Асен Василев да внимава кой му говори за енергетика, защото сега говори с думите на ДПС, макар сигурен съм да не е разбрал!

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

Screenshot 20210912 015224 Facebook - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - ПИПНАХА КОКАИНОВИЯ КРАЛ НА ЕВРОПА - НАШИЯТ БРЕНДО (ВИДЕО)

ПИПНАХА КОКАИНОВИЯ КРАЛ НА ЕВРОПА – НАШИЯТ БРЕНДО (ВИДЕО)

политици от чалга партията Има такъв народ - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Властта е в хора, които не знаят какво да правят с нея

Властта е в хора, които не знаят какво да правят с нея