in

Стефан Гамизов: Цялото гърчене, лъгане, лашкане и сапунки на Трифонов, хората му и тези зад тях е за пари. Много милиарди пари!

ДПС и диктатурата в Москва ще разберат по трудния начин, че не могат просто да подменят Борисов с Трифонов и всичко да остане, както досега – башибозушки грабежи и диктатура.

Може да не им се вярва, но санкциите на САЩ по закона “Магнитски”трябваше да им светнат червената лампа, че започва война срещу тях България да се върне (превърне) в нормалното си законно състояние на член на ЕС и НАТО, а не марионетка на диктатурата на Путин, която се управлява от негово име от ДПС и няколко олигарси, които пък грабеха и издевателстваха над българите икономически като башибозук по време на клане.

Ще се леят милиарди от Брюксел и от бюджета на България, но тези милиарди не трябва да са за ДПС, гербаджийските схемаджии, българските олигарси и нагли руски схеми за паразитиране върху чуждите пари.

Това са пари на българите и за българите. За децата им и за бъдещето им.

И друго да добавя.

Дори и да заграбите с изнудване и мръсотии властта, имате ли идея как се “взимат” пари за сложни проекти свързани с цялата мащабна промяна, която се задава?

Само си мислите, че знаете с няколко дипломи и езика!

Хората с корпоративен истински опит в проекти за стотици милиони се броим на пръсти и не “изгаряме” от желание да работим с вас – работим по нормалните пазари и държави в Европа и не само.

Вече сте затънали, но не го разбирате!

Нямате хора за нищо!

Нямате идеи!

Нямате опит!

Никой не ви припознава за нещо ставащо за нещо в големите корпорации и те не желаят да работят с такива като вас, а там са опита и технологиите!

България е толкова малка и омърсена след Борисов, че няма с какво да съблазните някоя сериозна корпорация или сериозни хора на фона на това грозно балканско долнопробно шоу, което разигравате!

Имате само едните празно самочувствие и наглост!

Така че, вземете се смирете и бъдете уважителни към всички, защото народа ще ви изличи скоро и бързо в противен случай!

Стефан Гамизов/фейсбук

What do you think?

25 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

20210802 103722 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Мария Стайкова: Слави се прави на важен и се сърди, че не му пляскат за всяка глупост!

Мария Стайкова: Слави се прави на важен и се сърди, че не му пляскат за всяка глупост!

20210802 172837 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Васил Божков: Проблемът на българската политика е, че коронясва слуги.

Васил Божков: Проблемът на българската политика е, че коронясва слуги.