in

Татяна Кристи: Малко сондажи и въпроси.

2021 08 04 22.39.55

1. Наистина ли се надяваха итн с това идиотско правителство да бъдат подкрепени? Наистина ли се надяват на помощ от останалите партии на статуквото герб-дпс-бсп? От кого ще я получат и по какъв начин?


2.Умишлено ли предложиха този олигофренски кабинет, за да се ходи на избори, което според мен не е в тяхна ползва. Какво кроят? Въобще този театър на абсурда има ли някакъв план или е писан от някой болен мозък без план? В режим „Ако мине номера“?….Защото в момента точно така изглежда, че планът е на тотално откачени хора, с много доза наглост и агресия. Очевидно е, че ако хората в това правителство започнат да управляват, ще има протести и площадите ще се напълнят, защото лъснаха толкова много мръсни зависимости. Очевидно е, че тези хора няма как да извадят страната от корупционното блато, очевидно е, че зад итн стои мутренската машина дпс, която използва итн като поредния смокинов лист за мракобесията в страната.

Но ме учудват ужасно слабия сценарий на цялата тази перверзия. Та въпросът ми е – какъв е замисълът на всичко това или просто сме свидетели на филма „Лудите в парламента“?

Татяна Кристи /фейсбук

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

7e6b2cd87 koprinka

Копринка Червенкова: Отчаяна съм. Борисовщината е неизтребима

8f734af31 petar volgin facebook

Петър Волгин: Само сутиени не са почнали да хвърлят към министрите.