in

Татяна Кристи: Против съм служебното правителство да е с мандата на БСП.

Против съм служебното правителство да е с мандата на бсп. Против съм партия на статуквото да обсеби промяната. Против съм марионетки на Кремъл да си подредят пасианса с/у евроатлантизма и зависимости от сатрапа Путин.

Против съм бсп да е мандатоносител на промяната, каквито не са. Реформаторството и протеста не трябва да се отъждествяват с бсп. Те нямат нищо общо с това! Нови избори!

Татяна Кристи/фейсбук

What do you think?

22 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

377f70bdd sasho dikov evrokom - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Сашо Диков към ПГ на „Има такъв народ“: Вие защо влязохте в политиката?

Сашо Диков към ПГ на „Има такъв народ“: Вие защо влязохте в политиката?

0000327020 article3 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Правилния ход за БСП и народа е БСП да получи третия мандат и да предложат служебното правителство за редовно.

Правилния ход за БСП и народа е БСП да получи третия мандат и да предложат служебното правителство за редовно.