in

Хаджигенов: Полицейското насилие е огромен проблем

724450

Заместник-председателят на ИБГНИ Николай Хаджигенов направи изявление в сутрешния блок на БНТ. В студиото адвокат Хаджигенов заяви, че полицейското насилие е огромен проблем, а прокуратурата не само прикрива извършителите, а и повдига обвнение на пострадалите.

Хаджигенов се противопостави на теорията на ГЕРБ, че записите от полицейското насилие излизат едва сега, защото са били в НСО, според адвоката това, че до Министерския съвет се извършва престъпление не касае НСО по никакъв начин.

Той определя полицейското насилие като насилие изпълнено с изтезание и гавра, а като предупреждение добавя „полицейското насилие е само пикът и ако не го спрем, някой ще умре накрая“.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg е част от медийна група новинарски сайтове. Медията съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Част от медията са:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den) |

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini ) |

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com ) |

Новини от България и света

704654

ИТН пред президента: Опитахме да съставим правителство, но бяхме предадени

731409

Анна Александрова: ГЕРБ-СДС имат възможност да поискат импийчмънт на президента