in

Юлий Георгиев: Защо не се получава нормален диалог с ИТН?

Първо, защото лидерът, главата, шефът им е скрит зад завесата и не искам да го обидя, но не е и професионално и физически пълноценен да реализира отговорностите на политическото лидерство.

Второ, цялата им представителна група, май трупа е по-точно, няма политическо мислене и поведение, не владее и политическия език.

Трето, може би и първо, идейният им план не е избистрен и цялостно оформен, което естествено води до сценичен хаос и поредица от гафове.

Четвърто, очевидно е отсъствието на знания, опит, да не говорим за практика в сферата на държавното управление.

Всичко това ги прави непълноценни за отредената им роля да бъдат водещия политически фактор в момента в страната. Лошото е, че те не осъзнават и не виждат в нищо от казаното дотук проблем, което влошава още повече ситуацията.

Юлий Георгиев/фейсбук

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

532e4e2949904c4985bf1e86dbc2d1b3 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Татяна Кристи: Тия късогледите, които ме кълняха, че съм разделяла протеста, когато не спирах да повтарям, че Слави е менте, нещо се умълчаха.

Татяна Кристи: Тия късогледите, които ме кълняха, че съм разделяла протеста, когато не спирах да повтарям, че Слави е менте, нещо се умълчаха.

68ef16777 kiril petkov2 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Кирил Петков: С радост бих подкрепил президента Радев. Той доказа, че може да дава свобода на свободните хора да действа напред.

Кирил Петков: С радост бих подкрепил президента Радев. Той доказа, че може да дава свобода на свободните хора да действа напред.