in

Нинова към Борисов: Не се месете в БСП!

Корнелия Нинова реагира след брифинга, който бе даден от ГЕРБ и лидера на партията Бойко Борисов. Тя е категорична, че той се меси в работата на БСП.

 „Въпреки, че е един от най-значимите празници, премиерът в оставка Борисов продължи да раздава напътствия и да се меси в работата на други партии, в нашия случай на БСП.

Борисов си позволи да каже: „Не може уважаемата госпожа Нинова да каже по-бързо да закриваме парламента, да връщат мандата,защото Борисов продължавал да управлява“. 

Г- н Борисов, 

1. Какво може и какво не може да казвам решава единствено моята партия, а не вие.

 2. При обективната  невъзможност да се състави ново правителство, всеки ден протакане осигурява време на вашето да раздадете още концесии, да изхарчите безконтролно последните пари в бюджета, да назначите за пет години напред верните си хора във второто и третото ниво на властта. 

 3. Не вие, а Конституцията казва какво следва в такива случаи. Вие достатъчно я потъпквахте 11 години, така че не ме изненадва какво говорите и сега. В настоящата ситуация е по-добре да има служебен кабинет назначен от президента Радев, който да поеме отговорност за управлението на страната, отколкото оставане на вашето правителство в оставка.  

И накрая, уважавайте повече хората и празниците“, написа във Facebook Нинова.

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

Д-р Мирослав Ненков: Няма нищо лошо в новите избори

Костадинов: България от години не изхранва населението си