in , , ,

Трябвало някой да гръмне Бойко Борисов за да се оправи всичко.

Просто идете и гласувайте! Всичко зависи от вас самите. Ако не го направите ще съжалявате до края на живота си, защото сте проиграли шансовете на децата и внуците си.

Чета във форумите разни простотии от рода на това, че трябвало някой да гръмне Бойко Борисов за да се оправи всичко. Не, не трябва! Аз не искам Борисов герой и мъченик, защото той не е нито едно от двете.

Не желая да се харчат пари за държавно погребение с почести, които той не заслужава. Най-справедливо е Борисов да живее дълго и мъчително, за да усети истинската народна любов. Да види всъщност какво са мислели за него през цялото време неговите ласкатели и да понесе заслуженото презрение на хората, които е обидил с цялостното си поведение/ Справедливо е да умре в нищета. след като му бъде конфискувано цялото имущество и излежи присъдите си в затвора. Справедливо е такава да бъде съдбата и на неговите сподвижници Цветанов, Пеевски, Цацаров и цялата свинска компания. Трябва да живее дълго, за да изпита цялата прелест на едно мизерно съществувание, на каквото ни обрече нас самите. Нека да му дават нашата минимална пенсия. Халал да му е, да се задави дано!

Никой не може да избяга нито от миналото си, нито от съдбата си. Това са двете неща, които винаги те застигат и никакви тарикатлъци не могат да те спасят от тях. Нито ще може да си харчи свободно откраднатите милиони (говорят за милиарди, но аз не вярвам, защото и да откраднеш се искат умения, които този семпъл човек няма). Нито ще бъде оставен да си живее в Барселона. Всичко ще излезе наяве.

Ще го предадат най-близките му, защото вече не им е полезен, а те знаят най-много. Някой трябва да напише сериозна книга за това, което ще се случи. То е неизбежно като смъртта. А сега оставете всичко и идете да гласувате, ако искате да уважавате себе си и да живеете свободни и с гордо вдигнати чела.

Коментар: Кирил Червенков

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

Ползвайте собствена химикалка на изборите!

България извоюва свободата си! България каза Не на Борисов! Честита победа Българи!