Home » Любопитно » ВИДЕОТО с босата Мая Манолова в парламента стана хит в социалните мрежи

ВИДЕОТО с босата Мая Манолова в парламента стана хит в социалните мрежи

Сподели новината

Председателката на ПГ на „Изправи се.БГ! Ние идваме!“ Мая Манолова се появи в кратко видео, на което се разхожда боса по мокета в Народното събрание.

Клипът, публикуван в TikTok, беше споделен във „Фейсбук“ от фотографа Виктор Димчев. „Все пак тя там, в Народното събрание, си е у дома и дори не е по нощница, а само с кола и цигара…“, коментира той.

На кадрите се вижда как Манолова ходи боса в кулоарите на парламента с бутилка безалкохолно в едната ръка и две цигари в другата, преди да влезе в една от служебните стаи.

Между нея и записващия видеото протича кратък диалог:

– Мая, къде сме?

– TikTok е в отпуска, а аз съм в парламента и се подготвям за заседанието на комисията. И не е смешно.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената