Home » Любопитно » Как трябва да избираме фирма за SEO оптимизация?
Фирма за СЕО оптимизация SEO - СЕО.БГ , СЕО.ЕЮ, SEO.V.BG, DAWEB.TOP

Как трябва да избираме фирма за SEO оптимизация?

Сподели новината

Как трябва да избираме фирма за SEO оптимизация?

За всеки собственик на сайт, който иска да бъде успешен, рано или късно стига до идеята да се възползва от SEO услуга за подобряване на класирането. Обикновено това започва с попълване на съдържание на сайта, за да се задържи вниманието на потребителя. В повечето случаи хората успяват сами да се справят. Да, можете да опитате в началото сами, но когато видите, че конкуренцията използва  професионални услуги, то и вие трябва да вземете радикални мерки. Затова е добре да се обърнете към фирма за SEO оптимизация. В следващите редове ще посочим няколко съвета, които да приложите при избора си на фирма.

Екип

За да имате реални резултати, то трябва да наемете фирма, която има екип. Това означава, че за конкретна част от оптимизацията, да отговаря човек. Така ще постигнете по-големи резултати, отколкото да заложите на човек, който върши всичко, но това не му е основна работа.

Натрупан опит

Първото нещо, което трябва да разберете за избраната SEO фирма е нейният опит. В интернет се лансират различни фирми, знайни и незнайни и всички те претендират, че са от доста време на пазара и имат богат опит. От другата страна са новосъздадени фирми, които предлагат услугите си на ниски цени, но и нямат нищо постигнато до този момент.

При проучване на фирмата, разгледайте портфолиото на компанията. В него ще намерите компаниите, с които са работили. Ако искате да се застраховате, то можете лично да се свържете с компаниите и да получите информация от първа ръка за фирмата, на която сте се спрели. Ние от …. ви препоръчваме да се спрете на компанията, която е от поне 2-3 години на пазара и има реализирани проекти зад гърба си. Добрата СЕО компания ще ви даде гаранция, че работата ще бъде свършена и ще достигнете желания рейтинг.

Професионално изглеждащ уеб сайт

Разгледайте добре сайта на агенцията, която сте избрали. Професионалистите винаги се грижат сайтовете им да бъдат добре подредени и удобно за използване от телефон или компютър. Ако лесно намирате информацията, кликвате, където желаете и ви е удобно да четете или намирате услугите от всяко едно устройство, то определено си заслужава да проучите допълнително фирмата. Също така, секцията ви с портфолиото ви трябва да бъде достатъчно подредена, за да може потенциалният клиент да успее да се ориентира в работата ви.

Отзиви и препоръки от клиенти

Вече споменахме, че мнението на клиентите е изключително важно при избора на дадена фирма. Затова е добре да потърсите дали в сайта на тази, която сте се спрели, дали има отзиви. Те могат да се намират и в Гугъл, което е още по-добре. Така и оптимизацията се подобрява, а също така и позицията се покачва. Имайте го предвид и за вашия бизнес.

Цени и плащания

Темата за това колко струва дадено нещо винаги ще наклони везните в една или друга посока. Имайте предвид, че за качество трябва да платите прилична сума. Няма как да очаквате топ изпълнение на най-ниска цена. Разбира се, нито твърде ниските, нито твърде високите цени са гарант.

Преди да се ориентирате към дадена фирма, то е добра да си направите справка за средните цени на оптимизацията. Така ще можете да прецените и дали избраната от вас фирма е добра и си струва. Важно е да бъдете коректни към специалиста, с когото ще работите. Както ви е очаквате да бъдат коректни към вас.

Прозрачни условия

Много фирми предпочитат да работят без договор, защото по този начин си спестяват отговорността. Съветът ни е да подпишете договор, в който да бъдат описани задълженията и на двете страни.

SEO отчети и рапорти

Информирайте се в какво точно се състоят задълженията на компанията, която сте избрали. Редно е да искате месечни отчети за състоянието на сайта си, а и дори да не ги искате сами, то компанията трябва да ви ги предостави. Ние от ….предоставяме всеки месец такива отчети. Можете и сами да виждате движението на сайта си и какви резултати са постигнати, както и какво може още да се подобри. При нас има пълна прозрачност и можете да ни се доверите напълно.

Коректна и добра комуникация

Важно е да имате добра комуникация с фирмата, която сте избрали. В решаващи моменти е добре да се взимат решения, които са на базата на консултации или пък да се реагира бързо в конкретна ситуация. Това няма как да се случи, ако нямате добра комуникация с  избраната фирма.

Други статии свързани със Уебсайтове и SEO:

https://novinite-dnes.bg/zashto-e-vazhno-generiraneto-na-trafik-kam-vashiya-sajt/
Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената