Home » Мнения » Абе, Дани! Въобще как свързваш Борисов с демокрацията?

Абе, Дани! Въобще как свързваш Борисов с демокрацията?

Сподели новината

Даниел Митов: „Сигурен съм, че Цецка Цачева щеше да бъде по-добър президент от Румен Радев“

Абе, Дани! Понякога се чудя ти наистина ли искаш да възкресиш от мъртвите ОПГ ГЕРБ или имаш тайна мисия да ги заличиш. Няма елементарна логика в действията ти, защото не друг, а именно политическият ти наемодател каза, че и магаре да сложи на този пост и него ще изберат българите. Това не е ли антидемократично твърдение на един самозабравил се диктатор? И въобще как свързваш Борисов с демокрацията, бе, Дани? Ти ум имаш ли или за други работи става въпрос? И не ме свързвай по инерция с Радев, моля! Глупаво е.

Никак не е добре, когато лица с уж демократични убеждения стават обществени трибуни на диктатори-престъпници. Дали е за пари, власт, суета или нещо друго – няма значение. Сигурен съм, че поне ти, Даниел, знаеш много добре истината за Борисов и знаеш, че тази истина не е свързана с политически процеси. Тя е ужасно грозна, колкото е грозна и обвързаността на почти всички публични фигури с мафиотската власт на дълбоката държава. Отскоро започнахте да твърдите, че няма дълбока държава и съответно няма мафия! Добре, но когато дойде вашия ред, аз ще замълча тогава! Както вие угоднически, мълчахте, мълчите и продължавате да го правите и до днес, седнали на властнически кресла – заради обикновена човешка суета, разюздани лични страсти и пословична алчност!

А ред в тази лудост на всеки от нас винаги идва, като сън в лятна нощ.

Николай Марков

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената