Home » Мнения » Димитър Иванов: Защо не се търси отговорност на Борисов по закона за администрацията

Димитър Иванов: Защо не се търси отговорност на Борисов по закона за администрацията

Сподели новината

Защо не се търси отговорност на бойко борисов по Закона за администрацията и предполагам още куп други. На него за нищо не му се търси отговорност, но той държи сметка на най – ефективния и качествен сред министрите и министър – председателите от 31 г. до сега – Кирил Петков.

Хората от ГЕРБ да спрат с интригите, защото техния лидер според по – горе цитирания закон – чл.14, ал. 4 не е имал право да бъде министър – председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Поради тази причина е нямал право да бъде и кмет и да придобие високия военен чин – генерал.

Не мога да разбера и защо всички партии, които са сега в парламента и правителството, не вземат отношение по този въпрос, за да се спре веднъж за винаги злобата, която бълва Борисов.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената