Home » Мнения » Елена Гунчева: Сме най-красиви, сме най- с акъл.

Елена Гунчева: Сме най-красиви, сме най- с акъл.

Сподели новината

Мислех си вчера да коментирам пресконференцията на иматакъвнародняците, но шокът беше твърде голям за възприемане. Гледаш и не вярваш на ушите и очите си, значи!

Като теглих чертата и приложих принципът на Окам към речите вчера, установих, че накратко пресконференцията е минала под две основни теми: 1. Сме най-красиви и сме най с акъл. 2. Всички, които не ни харесвате, сте грозни, тъпи и медицината е безсилна спрямо вас.

Красивият Тошко Африкански, блестящ с интелект и възпитание, общо взето, нарита всички на пресконференцията и се опита да им втълпи колко са прости, че не разбирали възвишената им задача да управляват България. А Филипчо, преливащ от интелект, се опитваше да гледа умно и да е красив едновременно….трудна задача….

Признавам, че бях в пълен шок при словото на Малкия Мук. Той бил ястреб на бюджета /да ме прости, ама до вчера го смятах за гарга, най-много за мисир/, бил много демократичен и ей ся щял да ни оправи, ако сме му разрешили. Дълбоко възмутен, си сподели от какво е бил обиден и от какво – не. Като се има предвид, че е НИКОЙ в момента, дори кандидатурата му за премиер беше оттеглена, е все едно аз да свикам всички журналисти и да си споделям кой в социалните мрежи ме е наплюл и колко обидена се чувствам……

Тошко Африкански пък къртеше мозъци подред и се караше на матриЯла, който не ги разбирал. Те, видиш ли, щели да правят нещата по своя си начин. То се видя, направо отнесоха като куцо пиле домат по простотия и гербоидните. Онуй поне наричаше журналистките мисирки, но не им обясняваше, че са толкова грозни, че и медицината да е безсилна. За възпитание няма да говорим, надали някой се заблуждава, че има такова. Но елементарно уважение към останалите! И към народа, който очакваше да чуе управленска програма и СМИСЛЕНО предложение за кабинет.

Дебилите са сила! Огромна сила. Подкрепени от заблудените и отказващите да мислят. Мислеха, че патриотичните песни и думи са доказателство за възможности за управление и мисъл за хората. Да, ама не! Сега осъзнаването ще бъде брутално. Избрахме хора, за които шоуто с цинични подигравки, е ежедневна работа и професия. Защо мислите, че ще избягат от същността си?

Интелектът и експертността, събрани вчера на пресконференцията, направо предизвикаха интелектуални гърчове у голяма част от хората, можещи да мислят. Това е, обаче, реалността!

Значи, наесен избори! Това е положението! Баста!

Фейсбук/ Елена Гунчева

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената