Home » Мнения » За правителството на Николов днес стана ясно. Той иска да се вози в премиерският мерцедес

За правителството на Николов днес стана ясно. Той иска да се вози в премиерският мерцедес

Сподели новината

За правителството на Льольо Николов днес стана ясно. Той иска да се вози в премиерският мерцедес, а Петър Илиев, масонът и човек на Пеевски и Доган, да премиерства. Тоест стана явна поредната лъжа, че бил определен преди 2 седмици.

Измамникът Слави става всеки ден ясен за все повече хора. За ДБ, мисля, че е ясно, че допрат ли са до тази мръсотия, поемат към канавката и като гледам поведението им до сега, не мисля, че ще направят грешен ход. Детайлите кога и как ще процедират, те ще решават в реално време, аз говоря за крайното решение. Ако и изправи се ги последват, ще се качат на печелившият в бъдеще влак, ако не жалко за тях.

От тук нататък БСП + ИТН имат 101 гласа. Ако БСП им се ходи в канавката нека се качат на мръсния влак. Техен проблем. Но дори и изправи се да предадат четата пак не стигат до 121. Ако ГЕРБ не сменят позицията си Славчо ще трябва да избира, или да се качва на влака с ДПС или да върне мандата.

Europeen Dialogue/фейсбук

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената