Home » Мнения » Нови избори и бой до дупка!

Нови избори и бой до дупка!

Сподели новината

ОЧАКВАХ поне един депутат да му поиска оставката на Гешев! Поне един! А не да мрънкат, да се извиняват и да му благодарят. Или да задават тъпи въпроси.Гешев обяви в Парламента, че с подлушването прокуратурата е защитавала интересите на гражданите! Като е нарушавала правата им! Все едно да убиеш някого и да твърдиш, че си го спасил от големи мъки, защото би могъл да се разболее от лоша болест. 
Всъщност, твърдението на Гешев донякъде е вярно. Прокуратурата със сигурност е защитила интереса на конкретни „граждани“, дори мога да ги посоча поименно – Борисов, Пеевски, Доган и тн. за сметка на всички останали. За съжаление не чух нищо остро от въпросите към него. От до сега изтеклата информация за незаконното подслушване на стотици граждани (между тях и моя милост) по време на протестите стана ясно, че макар и няколко искания за използване на СРС са направени и лично от Гешев. Никой не посмя да му поиска оставката! Публично, открито и аргументирано, лице в лице. БОЕЦ го правим две години вече. Май този парламент ще си отиде преди Гешев. И май пак ще се излиза на площадите.Оправдават се, че щяло да бъде намеса в съдебната система! Но това са опорките на Гешев. Когато една система е гнила, Парламента не само, че има право, ами е задължен да вземе отношение. Лопатите и ринем до здраво. Колко ще издържи Каскета, ако всичко, които уж му искат оставката започнат да го правят гласно ВСЕКИ ДЕН от трибуната на народното събрание? Всеки ден с това да започва и да се закрива заседанието – НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА ГЕШЕВ – ПАЗИТЕЛЯ НА МАФИЯТА!  Но не го правят. Следващия път нищо не го питайте, само му поискайте оставката. С мафиоти НЕ се преговаря! Или извикайте БОЕЦ дави покажем как се прави. Не сме се борили две години на площадите срещу това зло, за да го легитимирате в Парламента и да си хортувате. И Цацаров ли е недосегаем? И Кошлуков ли? Това Народно събрание е неспособно да извърши нужните ни реформи. Битката продължава. Нови избори и бой до дупка!

Коментар: Георги Георгиев-БОЕЦ/фейсбук

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената