Home » Мнения » Петя Трендафилова: Недостойно е поведението на Олимпийската медалистка Стойка Кръстева, която е спечелила златен медал от олимпиадата в Токио.

Петя Трендафилова: Недостойно е поведението на Олимпийската медалистка Стойка Кръстева, която е спечелила златен медал от олимпиадата в Токио.

Сподели новината

Недостойната медалистка Стойка Кръстева

Недостойно е поведението на Олимпийската медалистка Стойка Кръстева, която е спечелила златен медал от олимпиадата в Токио.
Представила е страната ни за което получава поздравления , но не одобрявам политическата и обвързаност с партия Герб и лидерът на политическата партия Бойко Борисов.
Стойка Кръстева как не ви е срам и колко ви платиха за да правите реклама на политическа партия Герб?
Крайно недопустима е вашата постъпка,която показва едно, че не спорта е бил важният за Вас, а да бъдете рекламно лице за целите на
Бойко Борисов.
Срам и позор е за страната ни случващото се.
Един спортист и един олимпийски шампион не трябва да изказва пристрастията си към политически партии и да намесва политиката в спорта.
Не заслужавате този златен медал.
Спорта не е политика.
Спорта е за хората, които искат да продължат със спортната си кариера без да намесват и политиката.
Спорта и политиката не вървят ръка за ръка.
Спорта е само и единствено спорт, без каквито и да било партии.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената