in ,

ДЕБИЛНОСТТА Е НОВОТО НОРМАЛНО

Слушам и не вярвам на ушите си. Гледам и не вярвам и на очите си. Някакви същества, явно изтървани от заведения за превъзпитание на престъпници и на душевноболни, се вихрят по медиите и ни дават акъл.

Не, че сме го искали, ама те го дават. Нищо, и че го нямат!Онуй, карантинираното в зайчарника, с налудничав поглед, на два санта от предната камера и с пяна на уста ни убеждава, че ще ни спасява. То, това, ако го срешна по тъмно, като нищо инфаркт мога да получа от уплах, пък той смята да ни спасява.

Може би пък ще ни накара чувалите за трупове да ги ползваме за маски, няма валат да стават, пари са давани! Заместник–управителят пък на БНБ нахилено ни обяснява, че сигурно ще се наложи да се вдигнат данъците на българите. В момент, в който всеки, който не е на държавна хранилка се чуди как изобщо ще оцелее в тази джунгла.

А върхът на наглостта е Ленчето Кремче, която със светнал от нездраво удоволствие поглед подкрепи Байдън и го разхвалява, като разбира се пропусна историята му и тези на близките му. Дори не отчете, че става дума за един дементен старец, който скоро ще започне да се изпуска в букваллния и преносен смисъл публично и в когото ще е копчето за ядрените оръжия на САЩ.

Но пък типично за либерастите е, че получават душевен оргазъм при мисълта за триумфа на изтрещялите в световното и българско управление. Де що е дебил, ментално ощетен цървул и турбоселяндур, са яко приветствани от подлогите на Сорос и Чичо Сам.

Мазало да става навсякъде. Защото в мътна вода най-добре се лови риба.Не мога да разбера как така здравият разум изчезна по света. Почти навсякъде. Танте Меркел, която покани „гости“, които да изнасилват германските жени, а скоро и мъже. Макрон, който по презумпция е изтрещял напълно.

Александър Симов: Ужасно е да видиш напазарувани хора и изтъргувани съвести

Байдън, който не помни и името си, но настоява да управлява света. Здравият разум остана само в тези, които управляващите наричат „смръдльовци, тулупи, безделници и маргинали“. Дебилите и моралните уроди триумфират! Затова лудите, лудите, те да са живи! Непримиримите, които вървят срещу стадото. Мислещите във вселени, на които умът не може да се затвори в клишета. Хората, за които душата и моралът са важни, а ценностите им традиционни. Тези, които осветяват пътя. И се борят срещу лудостта на света!

Елена Гунчева, Фейсбук

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

маски

Румъния изтегля от пазара 31 милиона маски

големите-инвестиции

Големите инвестиции, които заобиколиха България