in ,

Ева Майдел хвали шефа на ХелпКарма Константин Кръстев във фейсбук страницата на ЕНП

„Неговият проект предоставя възможност на хората да събират средства за добри каузи по бърз и прозрачен начин“, споделя евродепутата Ева Майдел (ГЕРБ/ЕНП).

„Константин Кръстев е основател и председател на фондация HelpKarma. Неговият проект предоставя възможност на хората да събират средства за добри каузи по бърз и прозрачен начин.

За кратък период от време той успя да изгради най-голямата общност за взаимопомощ в България. Откакто започна кризата с COVID-19, неговият проект дава възможност на всички да играят активна роля в борбата срещу пандемията и да подкрепят онези, които имат най-голяма нужда от помощ.

Много болници в малките градове в България вече са получили дарения за медицинско оборудване и оборудване за персонала. Преди HelpKarma набирането на средства в България беше бавно и много често обременено от бюрокрация.

Днес бързото набиране на средства е от решаващо значение. HelpKarma се превърна в много повече от уебсайт или платформа, тя се превърна в мисия, която има за цел да спаси живота на хората “ Ева Майдел.

Корпулентна фигура хвърля сянка върху скандалната фондация „Хелп Карма“

Публикацията и новите коментари под нея, след репортажа на bTV вчера, можете да видите тук.

Репортажът на bTV можете да гледате тук.

Цялото разследване на Мария Цънцарова е тази вечер в bTV Репортерите от 19:30 часа.

Източник: lentata.com

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

байдън

Преднината на Джо Байдън се увеличава

софия

Нови мерки в София влизат в сила от днес