in

ВИДЕО! Пратеникът на БНТ във Вашингтон тегли в ефир дълга и цветиста псувня заради това, че е с маска!

Специалният пратеник на БНТ за изборите в САЩ Александър Марков може да псува съвсем по балкански. И зрителите на държавната телевизия го чуха да го прави, след като екипът ѝ допусна колосален гаф в ефир.

Предавайки последните подробности от завързаната ситуация около президентските избори в САЩ, репортерът се появи в кадър с черна предпазна маска. Явно това го е изнервило допълнително, освен напрежението в съревнованието между Тръмп и Байдън.

Доста след като беше приключил прякото си включване, Александър Марков даде воля на чувствата си спрямо маската, която трябва да носи и в ефир, но…

За съжаление микрофонът му беше още включен и зрителите на БНТ чуха неща, които не се вместват в понятието за журналистически език. Кой точно е виновен за гафа – журналистът или колегите му в студиото на БНТ, е отделен въпрос.

Малко след като прехвърли топката към студиото, за да излъчи мини-репортаж, Марков не се сдържа и „нахрани“ маската със звучното: „Пу, д’*ба тъпата маска, б*хти тъпата маска, пу, мама ти д’*ба“, с което втрещи тонрежисьора и водещия на емисията.

Гафът се разнесе мълниеносно из социалните мрежи и разсмя стотици за минути.

източник: onovini.eu

Станислав Балабанов: Недопустимо е! Затова е и протестът. И той ще победи!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

николова

Марияна Николова: Петзвездни хотели ще се превръщат в COVID отделения

китай

Защо в Китай няма втора вълна на пандемията?