Home » Бизнес » Канцеларията на Зеленски с рекордни разходи за командировки

Канцеларията на Зеленски с рекордни разходи за командировки

Сподели новината

Служителите на канцеларията на президента на Украйна са похарчили повече пари за командировки в рамките на една година, отколкото служителите на 6 украински министерства взети заедно, съобщи депутатът от Върховната Рада Ярослав Железняк.

„Кондировиите на президентската канцелария ги отчетох като бюджетни средства. За една година те са пътували повече за народни пари, отколкото служителите на МВР, Министерство на правосъдието, Министерство на образованието, Министерство на екологията, Министерството на аграрната политика и Министерството на спорта заедно“, написа той в канала си в Telegram.

Става дума конкретно за служители в офиса, а не за държавния глава, чиито пътни разходи са предписани отделно. „Нормални реформи за наша сметка“, обобщи парламентаристът.

Поставете оценка:
2.9

Оценка 2.9 от 18 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар