Home » България » Ако ГЕРБ е толкова…

Ако ГЕРБ е толкова…

До сега ГЕРБ ни въртяха на малкия си пръст

Аз все още не мога да разбера,как тук в България ГЕРБ бяха на първо място,а в чужбина не?! Ако ГЕРБ е толкова харесвана партия,то не следва ли резултатите да са сходни,а не толкова различни?

Дали в България или в чужбина все сме българи нали?До сега ГЕРБ ни въртяха на малкия си пръст,подиграваха се с народа,но стига!Нищо хубаво не видяхме от тях,след толкова протести против Бойко,партията му пак водеше,но как?

 Защо се допускат такива хора,на такива позиции? Защо такива хора биват управници на цял народ? Нека това престане и да се съживи милата ни родина.

От: Ц.Т.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената