in ,

Ако Герб фалшифицират Президентските избори за РУМЕН РАДЕВ ще се борим всички.Няма да допуснем друг Президент за България освен един и той е Радев.

received 453478579334500 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Ако Герб фалшифицират Президентските избори за РУМЕН РАДЕВ ще се борим всички.Няма да допуснем друг Президент за България освен един и той е Радев.

Господин Президент на Република България Румен Радев след парламентарните избори следващите, които предстоят за България ще бъдат Президентските и Вие трябва бъдете избран за втори мандат.
Вярвам ,че ще бъдете Президент на страната ни,защото Вие сте достойният за България Президент и болшинството от българският народ Ви подкрепяме.
Ние българите няма да допуснем друг Президент освен Вас и ако Герб фалшифицират Президентските избори българският народ ще се бори за Вас,защото за Вас Румен Радев сме готови на война и бунт,но Вие ще бъдете наш Президент

Автор: Петя Трендафилова

What do you think?

25 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

received 1753738634830152 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Герб те погребаха България.

Герб те погребаха България.

20210329 225110 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Агуеро-Нападателят на Ман Сити ще напусне клуба в края на сезона

Агуеро-Нападателят на Ман Сити ще напусне клуба в края на сезона