Home » България » Ако Герб фалшифицират Президентските избори за РУМЕН РАДЕВ ще се борим всички.Няма да допуснем друг Президент за България освен един и той е Радев.

Ако Герб фалшифицират Президентските избори за РУМЕН РАДЕВ ще се борим всички.Няма да допуснем друг Президент за България освен един и той е Радев.

Господин Президент на Република България Румен Радев след парламентарните избори следващите, които предстоят за България ще бъдат Президентските и Вие трябва бъдете избран за втори мандат.
Вярвам ,че ще бъдете Президент на страната ни,защото Вие сте достойният за България Президент и болшинството от българският народ Ви подкрепяме.
Ние българите няма да допуснем друг Президент освен Вас и ако Герб фалшифицират Президентските избори българският народ ще се бори за Вас,защото за Вас Румен Радев сме готови на война и бунт,но Вие ще бъдете наш Президент

Автор: Петя Трендафилова

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената