Home » България » Ако искаме добър резултат и лозето да ражда плод трябва да изрежем 240 филиза на 4.04.2021год. Трябва да бъдем Президентска република с Вас Румен Радев!

Ако искаме добър резултат и лозето да ражда плод трябва да изрежем 240 филиза на 4.04.2021год. Трябва да бъдем Президентска република с Вас Румен Радев!

Президент Радев ще бъда обективна с Вас и ще Ви кажа как умно трябва да постъпи българският народ на 4.04.2021год денят на парламентарния вот.
Ако наистина има умен, а не наивен български народ трябва изрежем 240 филиза, ако искаме да има плод.
Ако искаме добър резултат трябва да бъдем Президентска република с Вас Румен Радев, това искаме болшинството от българският народ.
Всичко друго е театър за наивници.

Автор: Петя Трендафилова

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената